Hyppää sisältöön

Tulkoon Sinun Valtakuntasi-rukouskampanja alkaa helatorstaina

Suomen Ekumeeninen Neuvosto sai 26. huhtikuuta vieraakseen Tulkoon Sinun Valtakuntasi-rukouskampanjan kansainvälisen koordinaattorin Robert Keyn ja Suomen Anglikaanisen kirkon kirkkoherra Tuomas Mäkipään. Key työskentelee rukouskampanjan parissa arkkipiispan toimistossa Lambeth Palacessa ja kiertää kannustamassa kirkkoja ja kristillisiä yhteisöjä mukaan kampanjaan Iso-Britannian ulkopuolella. Keskustelussa kuultiin kampanjan synnystä ja sen leviämisestä maailmanlaajuiseksi liikkeeksi ja pohdittiin yhdessä kampanjan näkymistä Suomessa.

Thy Kingdom Come – Tulkoon sinun valtakuntasi on Canterburyn ja Yorkin arkkipiispojen vuonna 2016 aloittama kampanja, joka kutsuu kristittyjä kaikkialla maailmassa rukoilemaan helatorstaista helluntaihin, että yhä useammat voisivat tulla tuntemaan Jeesuksen. Kampanjasta on kasvanut muutamassa vuodessa maailmanlaajuinen ja ekumeeninen liike, joka yhdistää monien perinteiden kristittyjä rukoukseen. Tänä vuonna kampanjaa vietetään 9.–19.5.2024.

Lisätietoja ja materiaalia löydät Thy Kingdom Come – Tulkoon sinun valtakuntasi-kampanjan verkkosivuilta (Vieraile ulkoisella sivustolla. Linkki avautuu uuteen välilehteen.), jossa osa materiaalista on käännetty suomeksi.

Jaa somessa: