Hyppää sisältöön

Rakastu Raamattuun saa jatkoa

Rakastu Raamattuun – Förälska dig i Bibeln -päivä toteutettiin ensimmäistä kertaa sunnuntaina 21.1.2024 Kristittyjen ykseyden rukousviikon yhteydessä. Suunnittelutyöryhmä tapasi ev.-lut. Kirkkohallituksen tiloissa Helsingin Etelärannassa 9.2 arvioiden pilottihankkeen jatkoa. Saapuneen positiivisten palautteen kannustamana projektia jatketaan vuonna 2025.

RakastuRaamattuun.fi (Vieraile ulkoisella sivustolla. Linkki avautuu uuteen välilehteen.) on ekumeeninen materiaalipankki Raamatun lukemiseen ja Raamatun äärellä olemiseen. Sen kautta rohkaistaan Raamatun aktiiviseen ja monipuoliseen käyttöön niin yksilöjen kuin yhteisöjenkin hengelliseksi rakennukseksi. Aineistoa voi käyttää myös ympäri vuoden.

Työryhmään ovat osallistuneet Terhi Paananen ja Anna Patronen Suomen ev.-lut. kirkosta, Timo Keskitalo Suomen Lähetysneuvostosta, Kirsi Rothfors ja Timo Elo Suomen Evankelisesta Allianssista, Saga Lippo (Pelastusarmeija) Suomen vapaakristillisestä neuvostosta, Helena Kauppila Suomen Pipliaseurasta, Mayvor Wärn-Rancken Suomen Ekumeenisesta Neuvostosta sekä Kirsi Smeds Suomen Raamatunlukijainliitosta, joka ylläpitää sivustoa RakastuRaamattuun.fi

Kuvassa vasemmalta: Terhi Paananen (lut.), Saga Lippo (SVKN), Kirsi Rothfors (SEA), Mayvor Wärn-Rancken (SEN) ja Timo Keskitalo (SLN).

Rakastu Raamattuun kampanjalogo.

Jaa somessa: