Hyppää sisältöön

Kansainvälisen ja ekumeenisen toiminnan koulutusohjelma KETKO™ etsii koordinaattoria ja sihteerejä

Miltä luterilaisuus näyttää maailmalla? Onko Helsingissäkin nunnia? Mitä ne armolahjat oikein ovat? Miltä suitsukkeet tuoksuvat? Mikä meitä erilaisia kristittyjä yhdistää? Suomen Ekumeeninen Neuvosto on järjestänyt Kansainvälisen ja ekumeenisen toiminnan koulutusohjelmaa Ketkoa vuodesta 1983 alkaen. Ketkokurssi toteutetaan vuosittain ja uusi kausi alkaa jälleen syyskuussa Helsingissä ja Joensuussa.

Haemme ketkokoordinaattoria, jonka tehtävä on koordinoida Ketkon toimintaa. Tehtävään kuuluu Ketkon suunnittelu yhdessä ketkosihteerien kanssa ja ketkon arviointi ja kehitys yhdessä nuorisojaoston kanssa.

Haemme ketkosihteerejä, jonka tehtävä on Ketkon käytännön toteuttaminen. Tehtävään kuuluu Ketkon suunnittelu yhdessä jo kokeneen ketkosihteeriparin ja ketkokoordinaattorin kanssa, ja itse kurssin käytännön toteutus yhdessä ketkosihteeriparin kanssa.

KETKO™ koostuu neljästä viikonvaihteesta ja pienistä kotitehtävistä, joiden aikana tutustutaan siihen, mitä ekumenia on teoriassa ja käytännössä. Kurssiviikonvaihteet alkavat perjantai-iltaisin ja päättyvät sunnuntaisin alkuillasta. Viimeistä viikonvaihdetta lukuun ottamatta kurssi järjestetään samaan aikaan Helsingissä ja Joensuussa. Katolinen ja anglikaaninen viikonvaihde on Joensuun ja Helsingin kurssien yhteinen ja järjestetään Helsingissä.

Ketkon käyminen katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön edellytys tehtävässä menestymiseen. Koordinaattori ja sihteerit saavat tehtävästä pienen palkkion ja työtodistuksen.

Tule mukaan ohjaamaan suomalaisen nuorten ekumenian lippulaivaa!

Lisätietoja voit kysyä ketkokoordinaattori Kristian Tienhaaralta tai Suomen ekumeenisen neuvoston nuorisojaoston puheenjohtaja Vilma Niemeltä.

Ketkokoordinaattori:
Kristian Tienhaara
ketkokoordinaattori@gmail.com
p. 040 541 0618

SEN:n nuorisojaoston puheenjohtaja:
Vilma Niemi
vilma.niemi@evl.fi
p. 050 441 0719

Lue lisää ja hae 28.4.2024 klo 18.00 mennessä:

Ketkosihteerihaku: https://forms.gle/kNYp95wJog6UGyGy5 (Vieraile ulkoisella sivustolla. Linkki avautuu uuteen välilehteen.)
Ketkokoordinaattorihaku: https://forms.gle/Mnb1HmWf6PnKL2A5A (Vieraile ulkoisella sivustolla. Linkki avautuu uuteen välilehteen.)

Jaa somessa: