Hyppää sisältöön

Jaostopäivässä jaettiin ideoita, suunnitelmia ja parhaita käytäntöjä

Suomen Ekumeenisessa Neuvostossa vietettiin jaostopäivää torstaina 21.3.2024. Jaostopäivä on vuosittainen kokoontuminen, jossa vaihdetaan ajankohtaiset kuulumiset, tiivistetään yhteyksiä jaostojen välillä ja jaetaan jaostotoiminnan parhaita käytäntöjä. Monia ideoita syntyi päivän aikana, yhteisiä haasteita tunnistettiin ja tulevia yhteistyökuvioita laitettiin alulle.

Jaostojen työn hedelmää ovat vuosittain muun muassa monet seminaarit ja tapahtuman, jotka ovat avoimia kaikille, niiden tiedot löytyvät tapahtumakalenterista.

Suomen Ekumeenisessa Neuvostossa toimii seitsemän jaostoa ekumenian ydinalueilla:
Paikallisekumenian jaosto, Kasvatusasioiden jaosto, Nuorisojaosto, Sektionen för finlandsvensk ekumenik,
Teologisen ja opillisen keskustelun jaosto, Yhdenvertaisuusjaosto ja Yhteiskunnallisten kysymysten jaosto. Neuvoston jäsenkunta nimeää edustajansa jaostoihin, vuosi 2024 on kuluvan kolmevuotisen jaostokauden toinen vuosi.

Ryhmäkuva hymyilevistä jaostopäivän osallsitujista.
Kuvassa ylärivissä vasemmalta oikealle: Peter Sjöblom, Saga Lippo, Mayvor Wärn-Rancken, seuraava rivit vasemmalta oikealle Sami Lehto, Jukka Hiltunen, Dard Meer, Vilma Niemi, Jerry von Konow, Piretta Pietilä, Saija Kainulainen, Ilari Rantakari, Francesco Ferrari ja Suvi-Tuulia Vaara.

Jaa somessa: