Hyppää sisältöön

Luomakunnan aika 2023: Virratkoon oikeus ja rauha

Tervetuloa mukaan viettämään tämän vuoden Luomakunnan aika –rukousjaksoa. Kiitos, että tuot yhteisösi mukaan ekumeenisen solidaarisuuden rukousjaksoon. Saavutamme yhdessä paremman ymmärryksen siitä, että meillä on yhteinen koti, jonka suojelemisella on kiire.

Joka vuosi syyskuun ensimmäisestä lokakuun neljänteen päivään kristillinen perhe yhtyy maailmanlaajaan rukouksen ja toiminnan juhlaan yhteisen kotimme suojelemiseksi.

Kristuksen seuraajina olemme saaneet kutsun luomakunnan suojelemiseen. Olemme kaikki luotuja ja osa kaikkea Jumalan luomaa. Meidän hyvinvointimme on kietoutunut yhteen maailman hyvinvoinnin kanssa. 
Riemuitsemme tästä mahdollisuudesta pitää huolta yhteisestä kodistamme ja kaikista, jotka jakavat sen kanssamme. Tänä vuonna Luomakunnan ajan teema on Virratkoon oikeus ja rauha. 

Tämä opas auttaa perehtymään Luomakunnan aika -rukousjaksoon ja suunnittelemaan sen viettämistä. Lisää materiaaleja, webinaareja ja rukoushetkiä, Facebook-sivu ja valokuvia löytyy netistä. Voit käydä sivulla www.seasonofcreation.org saadaksesi kaikki (englanninkieliset) materiaalit käyttöösi.

Kristuksessa,

Luomakunnan aika -ekumeenisen ohjausryhmän jäsenet

Hyödynnä Luomakunnan ajan suomennettu aineistoa


Lataa tästä suomennettu aineisto vapaasti käytettäväksi pdf-tiedostona:

Englanninkielinen materiaali: www.seasonofcreation.org

Material på svenska på Sveriges kristna råds webbplats

Suomennos: Kati Pirttimaa 

Jaa somessa: