Hyppää sisältöön

KETKO – Kansainvälisen ja Ekumeenisen toiminnan koulutusohjelma

Suomen Ekumeenisen Neuvoston nuorisojaosto on järjestänyt Kansainvälisen ja Ekumeenisen Toiminnan KoulutusOhjelmaa, eli tuttavallisemmin KETKO-kurssia jo yli 40-vuoden ajan. Kurssin käymällä saat arvokasta tietoa ekumeniasta, pääset verkostoitumaan ja kerrytät tuntemusta, josta on hyötyä kaikkien kirkkojen ja kristillisten yhteisöjen parissa tehtävässä työssä. KETKO-kurssin vahvuus ja tunnetuin piirre on jalkautuminen eri kirkko- ja tunnustuskuntien pariin. Kurssilla vieraillaan ja tutustutaan eri perinteisiin oppien ekumeniasta käytännön kautta. Kurssilla näet, kuulet ja koet enemmän kuin luentosalissa!

KETKO-kurssia on järjestetty vuosittain Helsingissä ja joinakin vuosina myös muilla paikkakunnilla. Kurssiin kuuluu neljä viikonloppua, kaksi syksyllä ja kaksi keväällä. Lisäksi tapaamisten välissä tehdään etätehtäviä. Kurssin päätteeksi osallistujat saavat todistuksen. Kurssin käyminen on maksutonta, mutta osallistujat vastaavat itse mahdollisista matka-, majoitus- ja ruokailukustannuksistaan. Kurssi sopii kaikenikäisille aikuisille.


Kurssista saat lisätietoa myös KETKO-koordinaattorilta: ketkokoordinaattori@gmail.com.

Kuluvana lukuvuonna 2024 – 2025 kurssi järjestetään Helsingissä. Ilmoittautuminen on auki 22.9.2024 asti. Lue lisää tapahtumakalenterista!

Tutustu KETKO-kurssiin virallisen esittelyvideon kautta: